niedziela, 12 maja 2013

I nie zawsze potrzebny jest powód, aby porozmawiać o hamburgery, ale ponieważ w tym miesiącu dzieje się miesiąc Burger Narodowa, dlaczego nie mówić o niektórych popularnych trendów torują sobie drogę między bułki w tym roku? Hamburgery są jak amerykański jak szarlotka i były popularne od 1904 roku powszechnie uznany jako dzień, kiedy burger został wprowadzony do publicznej wiadomości. Grillowanie doskonały burger stała się hobby, sztuka, pasja.
Dobrze, średnio wysmażony, organiczny, lub pikantne grill - bez względu na swoje preferencje, nic nie przebije wielki burger. A z latem tuż za rogiem, grille podwórku w całej Ameryce będzie wkrótce rozpalanie dla wszystkich ulubionych taryfy letnim: soczyste, przepyszne hamburgery.
To nie tylko o sałata, pomidor, ogórek, cebula jest więcej, a szefowie kuchni dla smakoszy, które niedawno stały jako innowacyjne z hamburgery jak twórczych kucharzy domowych, którzy weszli Home Sutter budować lepszy Recipe Contest Burger od ponad 20 lat. Trendy pokazują, że zarówno profesjonalnym kucharzem i codziennie gotuje w domach w całym kraju znaleźć inspirację w zakresie od ulubionych kuchni etnicznych do ukochanych jadłodajniach sąsiedztwa do tworzenia unikatowych, pikantne hamburgery z nieoczekiwanych składników.
Według niedawnego Technomic sondażu, 91 procent osób, które odpowiedziały, że jedzą hamburgera przynajmniej raz w miesiącu, a 44 procent mówi, że zużywają hamburgery, co najmniej raz w tygodniu! A to jeszcze nie wszystko. Jako sędzia szef Sutter Home budować lepszą Recipe Contest Burger od 1995 r. Jestem zadowolony widząc różne trendy wśród setek przepisów przedstawionych w każdym roku. Co nowego w tym roku burger trendów obejmuje inspirację z kuchni etnicznych, smaczne alternatywy do pasztecików wołowiny i kreatywnych podmianą dla powszechnie stosowanych sałaty.
Ponieważ staje się podstawą kuchni amerykańskiej, burger stał idealnym tłem kulinarnej kreatywności. Oto niektóre z najważniejszych trendów burger tym roku:
Ethnic inspirowane hamburgery rosną. Istnieje rosnąca fascynacja etnicznych żywności i przypraw. Burgers inspirowane Tex-Mex i smaków łacińskich posiadają składniki, takie jak rozprzestrzenianie malina-chipotle, kolendry-pecan pesto, i maliny-awokado salsy. Popularne smaki z krajów azjatyckich, którzy przedostali się do hamburgerów, jak Gochujang, Korean chili pasty, które zostały wykorzystane jako polewanie sosem. Przyprawy powszechnie spotykane w indyjskich potraw, takich jak kminek, kolendry i garam masala, są wykorzystywane, aby dodać bogaty smak do pasztecików burger. I widziałem też inne składniki, burger, które twórczo wykonane z azjatyckich składników, takich jak tajska bazylia i słodkim sosem chili i japoński miso i wasabi.
Ulubione potrawy zamienia hamburgery. Każdy ma swoją ulubioną pozycję menu restauracji lub domu posiłek, więc dlaczego nie zamienić ukochane danie na hamburgera? Natknąłem setki receptur burger inspirowanych ulubione posiłki, w tym karmelizowaną zielonej burger curry, który został wykonany z czyjejś miłości chrupiącą sałatką rzeżucha serwowane w restauracji sąsiedztwa. Biorąc śniadanie na kolację do zupełnie nowy poziom, wiele przepisów burger kolei ulubione potrawy na śniadanie jak jajka, syrop klonowy i herbatniki, na smaczne burger pasuje na każdą porę dnia.
Konsumenci szukają poza wołowiny. Wołowina za hamburgery alternatywy zostały torują sobie drogę między bułki burger przez ponad 20 lat, w tym roku nie jest inaczej. Coraz więcej przepisów posiadają inne białka, opcje wegańskie, i ryby. Łosoś jest szczególnie popularne, ponieważ to sprawia, że ​​świeży i lekki hamburgera, że ​​nadal pyszne i sycące. Alternatywy Wołowina jak baranek lub kurczaka również przykuł moją uwagę w tym roku, a tendencja do alternatyw mięsa jest nie tylko dla wegetarian lub niemięsnych jedzących.
Udział w różnego rodzaju "zielonych" zyskuje na popularności. Wreszcie, jak receptur burger nadal się oszczędny, zszywki podstawowego burger nadal, ale z niespodzianką. Zwykle sałata jest zamieniane na bardziej aromatyczne zieleni, takich jak rukolą lub mikro zieleni. Niedawno widziałem inspirowaną azjatyckimi burgera, który podstawiony sałaty z prażonymi arkuszy wodorostów.
Nie tylko jest to Narodowy Miesiąc Burger, ale Dzień Pamięci jest tuż za rogiem; doskonały powód do rozpalenia grilla i cieszyć się wspaniałe hamburgery i wino z rodziną i przyjaciółmi.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz